Friday, 17 August 2012

Kali Kedua...


Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh,

Sebenarnya ni bukanlah pertama kali saya tulis blog. Sebelum ni ada,  cuma apabila kurangnya motivasi utk merajinkan diri bagi menggagahkan otak ni utk berfikir n jari ni utk taip maka, tertamatlah riwayat blog sy yg pertama.

Well, blog ni ialah online journalism. Lebih kurang mcm diari la(wujud lg ke org yang tulis diari atas buku?)But instead of keeping only to ourself, we boast it around to the world.  Bunyi dia tak berapa nak sedap kan?Kenapa nak sebar2 diari kita kat orang?  Tapi kenapa tidak kalau dengan cara ni suara kita orang boleh dengar,  and then, mereka akan berfikir. Daripada buah2 fikiran ni la idea2 baru akan bercambah.  Sy bukanla jenis yg lantang bersuara dkt meja bulat atau kalau bagi presentation tu sampai tersembur2 air liur,  tapi saya suka melihat dan berfikir.  Yes! Sy seorang yg pemalu. Tepat sekali. :)

Daripada buah fikiran inilah sy menafsir dan terlahirnya blog ini adalah sebagai persuratan untuk tafsiran2 saya. Haha.  Ayat skema... :P

Few things about me before I proceed with more stories or whatever things going on around me..

1) Bla bla bla
2) Basketball and Tae Kwon Do are in my blood!
3)  Quiet qood in creating and imagining things(bragging rights!). If only my imagination could come out from the brain and write itself down on papers... I would have become more famous than J.K Rowling and girls would have gone crazy over me instead of Justin Bieber( Dear God, please bring back MJ and we will gladly give you Bieber in returns) =P

Itu sahaja.

Till next time.

Salam perkenalan warga internet
 =)

1 comment:

  1. salam perkenalan..boleh tau lgu apa kat blog ni?

    ReplyDelete